Velkommen til Nordpremie - leverandør av alle typer premier!

Nordpremie er eid av Bjørkhaug som er en arbeidsmarkedsbedrift med 28 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) og 12 plasser for arbeidsforberedende trening (AFT). Vi holder til på Storaneset 12 i Arna bydel i Bergen.
En arbeidsmarkedsbedrift har som formål å gi mennesker med ulike behov en mulighet til å være i arbeid. 

På Bjørkhaug kan man få variert arbeidstrening, blant annet hos Nordpremie som selger pokaler, medaljer, statuetter og glassplaketter. Du er velkommen til å besøke vår hjemmeside bjorkhaug.no

På vår premieavdeling graverer vi også tekst på medaljer og pokaler. Andre premier som glassplaketter og statuetter er også populære. Spesielt glassplaketter gir våre kunder mulighet til å få utformet en unik premie. Vi levere også bla. drikkeflasker med inngravert logo eller personlig tekst. Kontakt oss for tilbud.

Vi hjelper deg gjerne med å finne premier til cuper, med egen logo, eller premier utformet spesielt for cupen til ditt lag. Vi kan også levere andre premier enn det som ligger ute på nettsiden og om dette er relevant for ditt lag, ta gjerne kontakt så utformer vi forslag med pristilbud, ut fra deres budsjett.
Vi inngår gjerne årsavtaler og lengre avtaler med fast pris på medaljer og pokaler. Da sørger vi for at dine produkter alltid er på lager hos oss. Finner du ikke det du søker etter, kontakt oss så hjelper vi deg med å skaffe riktig produkt. 

Vi sender varer over hele landet. For bestilling av varer ta kontakt med oss eller bestill direkte i nettbutikken.